glarmester​

logo-bjarnes-glas

Glarmester med fokus på god service og høj kvalitet

​Har du brug for en udskiftning af vinduer eller døre, fremstilling af spejle og rammer efter specielle mål, eller tilværkning af glasplader til forskellige formål i Randers, Viborg, Hobro eller omegn? Så har du brug for en kompetent glarmester.

Sender du bud efter en glarmester fra Bjarnes Glas og Træ, så kan du altid være sikker på at få en service i topklasse og et resultat, der vil få dig til at juble – både over resultatet, men også over prisen. Som glarmester kan vi blandt andet udføre:

  • Vindfang/indgangspartier
  • Hylder og andet til eksempelvis badeværelset.

​Bjarnes Glas og Træ er et ungt firma, og det ligger os for hjertet, at alle vore kunder får den bedst mulige oplevelse og et produkt, som de vil være glade for længe. Som glarmester tilbyder vi kun produkter af højeste kvalitet, som lever op til alle gældende standarder på pågældende område, og det gør vi til yderst konkurrencedygtige priser.

En glarmester fra Bjarnes Glas og Træ vil altid yde dig en venlig service og lytte til, hvilke behov og ønsker du har til det projekt eller produkt, du har i tankerne.

Kontakt din lokale glarmester

Kontakt os gerne, hvis du har lyst til at høre om priser på vores glarmesterarbejde og, hvad vi kan tilbyde dig. Vi kan assistere inden for alle glarmesteropgaver, og vi glæder os til at hjælpe dig. Vi kan også være din tømrer. Ring til os på telefon 21 70 55 55 eller skriv til vores e-mail info@bjarnesglas.dk og få et uforpligtende tilbud fra en dygtig glarmester.

Ring til os med akutte sager eller generelle spørgsmål

©​ Korreborgs Eftf. CVR-nr.: 27729363