​nybyggeri af hus

​Nybyggeri udføres professionelt hos os - også nyt hus

​Når der skal laves nybyggeri i Randers, Hobro, Viborg og omegn, er det vigtigt, at du finder den rigtige samarbejdspartner. Det er netop lige her vi befinder os og udfører meget af vores nybyggeri.

​Det, der skal bygges, bliver rammerne om dit fremtidige liv, og et nyt hus skal derfor være af en kvalitet som du kan stole på kan holde i mange, mange år – og at det bliver præcis som du ønsker.

Specialister i alle former for nybyggeri

Vi har samlet et team af erfarne, kompetente og samvittighedsfulde tømrere og snedkere, der er specialister i alle opgaver inden for nybyggeri og tilbygning. Vi kan også udarbejde tegninger af huse, altså plantegninger.

De sætter alle en stor ære i at udføre deres arbejde med perfektionisme, deres personlige aftryk er vores anbefaling i fremtiden. Vores medarbejdere er stolte af deres fag, og det kommer til udtryk i det de fremstiller. Til gode for alle.

​Nybyggeri er en fantastisk og spændende opgave, for os, som elsker at skabe noget nyt, men også for dig, da du har alle muligheder for at sætte dit personlige præg på byggeriet, og vi er altid lydhøre og lover dig en altid smilende og venlig behandling.​

​Hvad koster nybyggeri?

Prisen for et nyt hus er selvfølgelig afhængig af størrelse, materialevalg og arkitektur. Hos din tømrer ​Korreborgs Eftf. Aps er du altid garanteret solidt håndværk til billige priser. Kontakt os og fortæl om dit projekt, så finder vi en god pris til dig. Vi udfører og kalder os specialister i alle former for nybyg. Om du så har planer om, at bygge nyt hus, et sommerhus nybyggeri, nybyg af lejlighed, lavenergihuse eller noget helt andet, som erhvervsejendomme - vi løfter enhver opgave du har i tankerne, også totalentreprise.

Kontakt os med din opgave omkring nybyg

Vi glæder os til at se dit projekt, og hjælpe dig med at realisere dine drømme om nybyggeri, uden at du får mareridt over prisen. Vi kan også stå for din udskiftning af vinduer. Fra vores kontor i Harridslev ved Randers, står vi klar til at hjælpe dig - også i Viborg. Kontakt os på telefon kontakt-side for at høre om nybyggeri.

Ring til os med akutte sager eller generelle spørgsmål

©​ Korreborgs Eftf. CVR-nr.: 27729363