​Telefon:20 44 12 35

E-mail: korreborgs@korreborgs.dk

​Nybyggeri udføres professionelt hos os - også nyt hus

Når der skal laves nybyggeri i Randers, Viborg og omegn, er det vigtigt, at du finder den rigtige samarbejdspartner. Det er netop lige her vi befinder os og udfører meget af vores nybyggeri. 

Det der skal bygges bliver rammerne om dit liv, og skal være af en kvalitet som du kan stole på kan holde i mange, mange år – og at det bliver præcis som du ønsker.

Specialister i alle former for nybyggeri

Vi har samlet et team af erfarne, kompetente og samvittighedsfulde tømrere og snedkere, der er specialister i alle opgaver inden for nybyggeri. Vi kan også udarbejde tegninger af huse, altså plantegninger.

De sætter alle en stor ære i at udføre deres arbejde med perfektionisme, deres personlige aftryk er vores anbefaling i fremtiden. Vores medarbejdere er stolte af deres fag, og det kommer til udtryk i det de fremstiller. Til gode for alle.

​Nybyggeri er en fantastisk og spændende opgave, for os, som elsker at skabe noget nyt, men også for dig, da du har alle muligheder for at sætte dit personlige præg på byggeriet, og vi er altid lydhøre og lover dig en altid smilende og venlig behandling. 

Vi udfører og kalder os specialister i alle former for nybyg. Om du så har planer om, at bygge nyt hus, et sommerhus nybyggeri, nybyg af lejlighed, lavenergihuse eller noget helt andet, som erhvervsejendomme - vi løfter enhver opgave du har i tankerne, også totalentrepriser

Kontakt os med din opgave omkring nybyg

Vi glæder os til at se dit projekt, og hjælpe dig med at realisere dine drømme om nybyggeri, uden at du får mareridt over prisen. 

Fra vores kontor i Harridslev ved Randers, står vi klar til at hjælpe dig - også i Viborg. Kontakt os på telefon 20 44 12 35, på e-mail korreborgs@korreborgs.dk eller gå til vores kontaktside her for at høre om nybyggeri.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VORES KUNDER UDTALER