Renoveringsopgaver for private, erhverv og det offentlige

Igennem årene har vi løst utallige renoveringsopgaver for mange forskellige typer kunder. Vi udfører renovering for private kunder, for erhvervskunder og for det offentlige.

Vi laver ikke bare renovering for alle typer kunder, vi løser også alle former for renoveringsopgaver. Fra de helt små opgaver til en stor totalentreprise.

Renovering​ som  totalentreprise

​Hos din tømrer Korrebrogs Eftf. har vi stor erfaring med entrepriser, hvor vi fungerer som projektleder og hyrer alle underleverandører til renoveringsprojektet. Skal du i gang med et større renoveringsprojekt, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud på hvordan vi kan hjælpe dig.

Renovering​ af Randers Gl. Rådhus

​Et eksempel på vores erfaring med renovering er Randers Gl. Rådhus. Vi stod for renoveringen af det bevaringsværdige rådhus – en spændende og udfordrende renovering.​

Erfarne og Kvalitetsbevidste tømrere og snedkere

​Vi beskæftiger 12 tømrere, der alle leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Når du vælger os til din renovering kan du være sikker på at følger projektet til dørs. Vi betragter ikke en opgave som afsluttet, før du også gør det. Fra vores kontor i Harridslev ved Randers NØ, står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os på telefon 20 44 12 35, på e-mail korreborgs@korreborgs.dk eller gå til vores kontaktside.

Vi leverer altid til tiden og holder i øvrigt hvad vi lover. Bliv Kontaktet og få et uforpligtende tilbud på din renovering.

Kontakt os​

Kontakt os gerne, hvis du har lyst til at høre om priser og, hvad vi kan tilbyde dig. Vi kan assistere inden for alle tømrer- og glarmesteropgaver, og vi glæder os til at hjælpe dig.

Korresborgs EFTF. APS
Bjarnes Glas & Træ ApS

CVR: ​27729363

Telefon (Tømrer) Thue: 61 65 18 00

Telefon (Tømrer) Henrik: 29 43 61 23

Telefon: (glarmester): 21 70 55 55

E-mail: korreborgs@korreborgs.dk 

Indhent GRATIS tilbud

 
 
 
Ønsker tilbud på

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder udtaler

"Korresborg Eftf. har lavet mange tilbygninger og ombygninger for Randers Kommune. Korreborgs er en glimrende samarbejdspartner, som udviser forsåelse både for byggeriet og for de borgere, som påvirkes af byggeriet. De udviser altid hensyn, når de bygger."

Jens Larsen, Randers Kommune