​Telefon:20 44 12 35

E-mail: korreborgs@korreborgs.dk

Tilbygning - vi har erfaringen

Hos Korreborgs EFTF.ApS er vi specialister i tilbygning – og vi elsker vores arbejde. Der er mange udfordringer ved en sådan opgave, og lige så mange løsninger.

Vi mener at det er rimeligt, at du er med i hele processen, så får vi det bedste resultat. Vi leverer ekspertisen og mange års erfaring og du leverer ønsker og forestillinger. Vi laver opgaver for både private, og erhvervsdrivende af store og små mål.

Du kan stole på vores kompetencer

Vores ansatte er i fortløbende dygtiggørelse, og vi holder dem opdateret med den nyeste viden om materialer og teknikker inden for byggeri. Så du er du garanteret et produkt, som lever op til de højeste standarder, og som du vil kunne bruge og nyde langt ud i fremtiden. Vi vil levere højeste kvalitet, til priser der absolut hører til blandt de laveste.

​Skal du have tilbygning i Randers eller omegn?

Vi er din løsning, og vi glæder os til at arbejde sammen med dig, så du får den tilbygning du har drømt om.

Vi garanterer dig at vi ikke forlader opgaven før både du, og vi er tilfredse. Så kontakt os og lade os høre om dine planer for tilbygning –og få et tilbud, der vil få dig til at smile.

Fra vores kontor i Harridslev ved Randers, står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os på telefon 20 44 12 35, på e-mail korreborgs@korreborgs.dk eller gå til vores kontaktside her.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VORES KUNDER UDTALER