Tømrermester med sans for kvalitet

Hos ​Korreborgs Eftf. er vi et tømrer- og snedkerfirma, beliggende i Randers ved Viborg, med mange års erfaring. Vores tømrermester holder 12 dygtige tømrersvende og -lærlinge travlt beskæftiget, og de lægger alle stor vægt på at bruge en kombination af håndværksmæssige teknikker og den nyeste teknologi.

Vores speciale er alle former for tømreropgaver for både private, virksomheder, skoler og institutioner. Som tømrerfirma med fokus på et solidt håndværk løser vi alle opgaver ud fra nøgleordene kvalitet og service. På den måde er du garanteret fremtidssikre, holdbare og smukke løsninger.

Vi er også glarmester og arbejder med alt inde for glas, ruder, rammer og spejle. Vi har stor erfaring med montage af vinduer og døre – både ved nybyggeri og renoveringsopgaver.

​Ønsker du at vide mere om vores tømrerfirma, kan du kontakte vores tømrermester på telefon 20 44 12 35 eller skrive til os online, eller på e-mail korreborgs@korreborgs.dk.

Vi opbevare de mails vi modtager i 5 år.

Kontakt os​

Kontakt os gerne, hvis du har lyst til at høre om priser og, hvad vi kan tilbyde dig. Vi kan assistere inden for alle tømrer- og glarmesteropgaver, og vi glæder os til at hjælpe dig.

Korresborgs EFTF. APS
Bjarnes Glas & Træ ApS

CVR: ​27729363

Telefon (tømrer): 20 44 12 35

Telefon: (glarmester): 21 70 55 55

E-mail: korreborgs@korreborgs.dk 

Indhent GRATIS tilbud

 
 
 
Ønsker tilbud på

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder udtaler

"Korresborg Eftf. har lavet mange tilbygninger og ombygninger for Randers Kommune. Korreborgs er en glimrende samarbejdspartner, som udviser forsåelse både for byggeriet og for de borgere, som påvirkes af byggeriet. De udviser altid hensyn, når de bygger."

Jens Larsen, Randers Kommune