om firmaet​

Tømrerfirma med sans for kvalitet

Hos ​Korreborgs Eftf. er vi et snedker- og tømrerfirma, beliggende i Randers ved Viborg, med mange års erfaring. Vores tømrermester holder 12 dygtige tømrersvende og -lærlinge travlt beskæftiget, og de lægger alle stor vægt på at bruge en kombination af håndværksmæssige teknikker og den nyeste teknologi.

Vores speciale er alle former for tømreropgaver for både private, virksomheder, skoler og institutioner. Som tømrerfirma med fokus på et solidt håndværk løser vi alle opgaver ud fra nøgleordene kvalitet og service. På den måde er du garanteret fremtidssikre, holdbare og smukke løsninger.

Start et godt samarbejde med vores Tømrermester

Et samarbejde med vores tømrerfirma er ensbetydende med, at projektet følges helt til dørs, og du kan være sikker på, at vi ikke betragter opgaven som løst, før du gør. Som tømrerfirma er kunderne vores levebrød. Derfor sørger vi altid for, at kunderne er 100 procent tilfredse med resultatet, inden vi efterlader det.

Vi er et tømrerfirma med stort knowhow

Når man starter et byggeprojekt, er rådgivning den vigtigste forudsætning for et godt resultat. Vi står altid klar til at lytte til dine ideer og derefter vejlede dig om, hvordan du fører projektet ud i livet. Dernæst giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud, uanset om din tømreropgave er stor eller lille. Vores tømrerfirma klarer det hele.

Vores mangeårige erfaring i faget og store knowhow inden for materialer og teknikker sikrer dig en problemfri byggeproces og et veludført arbejde. Vi udfører tømrerarbejde i hele omegnen omkring Randers og Viborg. Ønsker du at vide mere om vores tømrerfirma, kan du kontakte vores tømrermester på telefon skrive til os online, eller på e-mail korreborgs@korreborgs.dk.

Ring til os med akutte sager eller generelle spørgsmål

©​ Korreborgs Eftf. CVR-nr.: 27729363