Energiruder fra VELFAC giver store besparelser​

​Som glarmester i Randers, Viborg, Hobro og omegn, har vi valgt at specialisere os i energiruder af absolut højeste kvalitet til private og erhverv..


​Med energiruder fra Velfac, får du fordele som garanti for holdbarhed og maksimal effekt, da vinduerne bliver installeret af certificerede VelfacvinduesMestre, som hos Bjarnes Glas og Træ, for at opnå de korrekte resultater.

​Hvad er energiruder?

Energiruder er et rigtigt godt valg, hvis du er i gang med at overveje en udskiftning i dit hus, eller hvis du er ved at bygge nyt.

Energiruder betyder, at vinduet lever op til visse krav omkring isoleringsevne og dermed har varmebesparende evner. Lever vinduet op til disse krav, kan det gå under betegnelsen A-energimærket. Almindlige termoruder er isolerende og har en varmebesparende evne, men ikke nok til at få A-energimærket.

Ønsker du en rigtig energirude, kan Velfac være den perfekte løsning.​

Derudover får du også en meget overflade, der er nem at  rent vedligeholde, idet vinduerne har en særlig konstruktion af fyrretræ beklædt med metal. Det gør vinduerne meget nemme at tørre af, og de kræver heller ikke maling, ligesom almindelige trævinduer.

Få et uforpligtende tilbud på energiruder idag

Vi er altid klar til at udarbejde et godt og uforpligtende tilbud på energiruder til en billig pris. Vi kan også stå for udskiftning af vinduer eller termoruder hvis der er brug for dette.

Vi fremstiller energivinduer i forskellige udgaver og mål. De kan fås med et moderne eller mere traditionelt udtryk, alt efter dit hus og dine ønsker.

Vi kommer også gerne til en snak om, hvilken løsning der kunne være den helt rigtige for dig, ligesom vi også gerne kommer ud og tager mål på dit hus.


​Du kan enten ringe til os på telefon 21 70 55 55 eller skrive til vores e-mail info@bjarnesglas.dk.

Fordelene ved Velfac energiruder

​Hvis du vælger Velfac energiruder, får du blandt andet:

  • Flot og kraftigt lysindfald
  • Minimal vedligeholdelse
  • Store besparelser på varme- og energiregningen

Kontakt os og hør mere om Velfac energiruder eller få et uforpligtende tilbud.

Ring til os på telefon 21 70 55 55 eller skriv til e-mail info@bjarnesglas.dk.​

Kontakt os​

Kontakt os gerne, hvis du har lyst til at høre om priser og, hvad vi kan tilbyde dig. Vi kan assistere inden for alle tømrer- og glarmesteropgaver, og vi glæder os til at hjælpe dig.

Korresborgs EFTF. APS
Bjarnes Glas & Træ ApS

CVR: ​27729363

Telefon (Tømrer) Thue: 61 65 18 00

Telefon (Tømrer) Henrik: 29 43 61 23

Telefon: (glarmester): 21 70 55 55

E-mail: korreborgs@korreborgs.dk 

Indhent GRATIS tilbud

 
 
 
Ønsker tilbud på

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder udtaler

"Korresborg Eftf. har lavet mange tilbygninger og ombygninger for Randers Kommune. Korreborgs er en glimrende samarbejdspartner, som udviser forsåelse både for byggeriet og for de borgere, som påvirkes af byggeriet. De udviser altid hensyn, når de bygger."

Jens Larsen, Randers Kommune