totalentrepriser​

Totalentreprise, hovedentreprise og fagentreprise

​Vi har mange års erfaring med både hovedentreprise, totalentreprise og fagentrepriser ved byggeri i Randers, Viborg, Hobro og omegn. Vi har mange store projekter bag os og ser nye entrepriseopgaver som spændende udfordringer.

Lad os stå for din entreprise

Når du vælger os til din totalentreprise får du en fast kontaktperson. Kontaktpersonen står for al kontakt til de involverede faggrupper og holder snor i leveringer, deadlines med mere. Vi har stor erfaring med professionelt at koordinere store byggeprojekter, så du får tiden fri til at koncentrere dig om det, der er vigtigt for dig. Kort sagt har vi overblikket for dig.

Vi har fokus på kvalitet og samarbejde

Vi beskæftiger 12 dygtige tømrere med totalentreprise. De sætter alle en ære i at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi følger altid vores projekter til dørs, og vi vil aldrig hævde at en opgave er afsluttet, hvis du ikke er enig.

Vi overholder altid vores aftalte leveringstider, og vi holder, hvad vi lover. Med os hos Korreborgs Eftf. som tømrer på din totalentreprise, er du sikret at din opgave bliver løst korrekt og til tiden.

​Vi laver totalentreprise af større byggeprojekter

Står du over for en større tilbygning eller nybyggeri? Og kan du ikke helt overskue, hvordan det hele skal gå op i en højere enhed? Så lad os fungere som totalentreprenør – så holder vi styr på alle underleverandørerne, mens du kan koncentrere dig om andre ting. Vi har mange års erfaring med store byggeprojekter. For eksempel har vi været med på byggeriet af Randers Sports College, og vi har stået for restaureringen af Randers Gl. rådhus.

Få et uforpligtende tilbud på totalentreprise

Fra vores kontor i Harridslev ved Randers, står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os på telefon 20 44 12 35, på e-mail korreborgs@korreborgs.dk eller gå til vores kontaktside her. Så laver vi et tilbud på en totalentreprise til en god pris.

Ring til os med akutte sager eller generelle spørgsmål

©​ Korreborgs Eftf. CVR-nr.: 27729363