udskiftning af vinduer​

Udskiftning af vinduer, termoruder og døre udføres

​Udskiftning af vinduer og døre kræver ekspertise. Som glar​mester tilbyder vi både udskiftning af termoruder, energiruder og døre samt montering af vinduer. Vi er det rigtige valg, hvis du ønsker specialfremstillede døre og vinduer.

​Udskiftning af termoruder udføres af specialister

Vi er specialister inden for udskiftning og montering af termoruder, og vi har den rette erfaring. Vi sætter en stor ære i at levere perfekte produkter hver gang. Vi lever af tilfredse kunder, så det er vores mål, og vi vil gøre det til en pris, der også stiller dig tilfreds.

Vi fremstiller døre og vinduer efter Velfac-standarder, hvilket sikrer dig, at du får et produkt, der altid lever op til de højeste krav til sikkerhed og energibesparelse. ​En investering i udskiftning af termoruder af høj kvalitet en investering i dit hus og vil i løbet af ganske kort tid komme dig til økonomisk fordel.​

​Vælg de rigtige døre og vinduer for miljøet og pengepungens skyld

Der findes et væld af forskellige typer at vælge imellem – og det er ikke blot et spørgsmål om smag og behag. Der foregår en stor energiudveksling ude og inde igennem disse dele af huset, som er en stor del af klimaskærmen i huset, og det er blot endnu en grund til at vælge de rigtige vinduer. Der kan spares meget på miljøbelastningen og din varmeregning - og dermed din pengepung.​

Velfac kan ses på energiregningen og er det absolut bedste, der kan fås på markedet.​

Professionelle fagfolk til udskiftning af vinduer og døre

Vores dygtige og erfarne tømrere er særdeles rutinerede, og også yderst perfektionistiske. Det er vores ønske som tømrer hos Korreborgs Eftf. Aps at alle vore kunder får præcis det, har drømt om. Så vi forlader ikke opgaven, før du er helt tilfreds.


​Vores dygtige medarbejdere er specialister i udskiftning af termoruder i vinduer og døre – lige efter de specifikke mål, du har brug for. Vi giver også gerne råd og vejledning til dig, der er i tvivl om, hvilken løsning du vil vælge.

Kontakt os for montering eller udskiftning af vinduer og døre

Har du brug for professionel hjælp til montering eller udskiftning af for eksempel termoruder i vinduer og døre i Randers, Hobro, Viborg og omegn? Så kontakt os hos Bjarnes Glas og Træ, så kommer vi med et godt tilbud på termoruder til en billig pris .

Ring til os med akutte sager eller generelle spørgsmål

©​ Korreborgs Eftf. CVR-nr.: 27729363