gulvlægning​

Bel​ægning af gulv er en smal sag for os

​Skal du have lagt nyt gulv, så er Korreborgs EFTF. dit gode valg. Vi lægger gulve af alle slags, og er i den fordelagtige situation at vi i forbindelse med gulvlægning, gør brug af ekspertise fra Allans Gulvbelægning. Det er 30 års erfaring med gulvbelægning og din garanti for at får et gulv, som kan holde til præcis det som du vil have at det skal.

Vi tilbyder gulvbelægning til private og erhvervsdrivende, og har erfaring med alle typer af gulve. Ønsker du trægulv; parket, planker, massivt eller lamel, linleums-, vinyl- eller laminatgulv eller tæpper af forskellig slags, så er vores mænd på sagen. Vi har med vores årelange erfaring også ekspertviden til at vejlede dig til det rigtige valg –og vi tager os gerne den tid det tager.

Gulvbel​ægning i Randers og omegn

​Kontakt os meget gerne for et uforpligtende tilbud, som du helt sikkert vil have svært ved at sige nej til. Vores priser er nemlig lige så imponerende, som vores gulve. Gulve skal være for alle.Godt håndværk er en æressag for vore gulvlæggere, og vi efterlader kun perfekte resultater som du kan gå på. Fra vores kontor i Harridslev ved Randers NØ, står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os på telefon 20 44 12 35, på e-mail korreborgs@korreborgs.dk eller gå til vores kontaktside her.

Ring til os med akutte sager eller generelle spørgsmål

©​ Korreborgs Eftf. CVR-nr.: 27729363