VELFAC vinduer - det perfekte vindues valg​

Alle VELFAC vinduer er baseret på samme ide: modstandsdygtigt og vedligeholdelsesfrit aluminium på den udvendige side og nordisk fyrretræ ind mod rummet.

VELFAC vinduer er det perfekte valg til både moderne arkitektur og klassiske byggestil og kan bruges til både renovering og nybyggeri. Bliv kontaktet for et uforpligtende tilbud på VELFAC vinduer.​

VELFAC 200 vinduer

VELFAC 200 vindueskonstruktion er enkel og robust på samme tid. VELFAC 200 vinduer er konkurrencedygtige på prisen og skaber en harmonisk facade.

VELFAC 200 vinduet er konstrueret med en smal profil, der sikrer at du får et stort lysindfald.

VELFAC 400 vinduer

VELFAC 400 vinduet er designet som et klassisk vindue. VELFAC 400 vinduet er ideelle til renovering, men kan også sagtens bruges i nybyggeri, hvis man ønsker et klassisk vinduesudtryk.​

10 års garanti på VELFAC vinduer

VELFAC gennemfører hvert år hundredvis af test på alle VELFAC vinduer for at sikre, at funktion og beslagdele kan holde i praksis. VELFAC yder derfor altid 10 års garanti på vinduer inkl. glas.​

Bestandige VELFAC vinduer

VELFAC har 25 års erfaring med vinduer i kombinationen træ/aluminium. Vi har produceret mere en 2,5 millioner VELFAC vinduer til hele Europa, som gennem tiden har bevist at VELFAC vinduets unikke konstruktion kan klare både bagende sol, bidende kulde, saltholdig vind og storbyens forurening.

Vi står altid parat til at give dig et uforpligtende tilbud på VELFAC vinduer. 

Kontakt os​

Kontakt os gerne, hvis du har lyst til at høre om priser og, hvad vi kan tilbyde dig. Vi kan assistere inden for alle tømrer- og glarmesteropgaver, og vi glæder os til at hjælpe dig.

Korresborgs EFTF. APS
Bjarnes Glas & Træ ApS

CVR: ​27729363

Telefon (Tømrer) Thue: 61 65 18 00

Telefon (Tømrer) Henrik: 29 43 61 23

Telefon: (glarmester): 21 70 55 55

E-mail: korreborgs@korreborgs.dk 

Indhent GRATIS tilbud

 
 
 
Ønsker tilbud på

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder udtaler

"Korresborg Eftf. har lavet mange tilbygninger og ombygninger for Randers Kommune. Korreborgs er en glimrende samarbejdspartner, som udviser forsåelse både for byggeriet og for de borgere, som påvirkes af byggeriet. De udviser altid hensyn, når de bygger."

Jens Larsen, Randers Kommune