Spejl efter mål - spejle og hylder til alle formål

Et spejl er mere end blot en brugsgenstand, der skal benyttes i dagligdagen. Hos Bjarnes Glas og Træ, nær Randers, Hobro og Viborg, kan du få leveret spejl efter mål, så det passer præcis til omgivelserne  – om det så er til badeværelset, entreen eller soveværelset.

​Vi har har et stort udvalg af spejle og rammer, der med garanti kan tilfredsstille enhver smag og ethvert formål.

Specialfremstillet spejl på mål til skarpe priser

​​Interessen for boligindretning har gjort, at der bliver stillet større krav til vores brugsgenstande generelt. Derfor har vi som glarmester gjort det til vores speciale at fremstille spejle efter specielle mål og særlige ønsker.

​Vi fremstiller spejle af alle mål - lige fra helt små spejle, der skal passe ind i en snæver vinkel på badeværelset, til den store spejlvæg til fitnessrummet.

Ingen opgave er for stor eller for lille for os, vi garanterer dig et produkt, som til fulde lever op til dine forventninger.​ Vi kan også stå for udskiftningen af dine vinduer.
​​

Kontakt os og hør mere om spejl efter mål

​Vi laver spejle efter mål, hvis du har særlige ønsker, og indrammer også gerne dine gamle spejle, så de får nyt liv.

​Giv os et kald, så vi tager os en uforpligtende snak om mulighederne for specialfremstillede spejle. Vi stiller gerne vores erfaring og faglighed til rådighed, hvis du ønsker rådgivning om den mest optimale placering af spejle i forhold til lys og indvirkning på rummet.

Ring til os på telefon 21 70 55 55 eller skriv til e-mail info@bjarnesglas.dk

​og få informationer om priser og et gratis uforpligtende tilbud på spejl efter mål.

Kontakt os​

Kontakt os gerne, hvis du har lyst til at høre om priser og, hvad vi kan tilbyde dig. Vi kan assistere inden for alle tømrer- og glarmesteropgaver, og vi glæder os til at hjælpe dig.

Korresborgs EFTF. APS
Bjarnes Glas & Træ ApS

CVR: ​27729363

Telefon (Tømrer) Thue: 61 65 18 00

Telefon (Tømrer) Henrik: 29 43 61 23

Telefon: (glarmester): 21 70 55 55

E-mail: korreborgs@korreborgs.dk 

Indhent GRATIS tilbud

 
 
 
Ønsker tilbud på

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder udtaler

"Korresborg Eftf. har lavet mange tilbygninger og ombygninger for Randers Kommune. Korreborgs er en glimrende samarbejdspartner, som udviser forsåelse både for byggeriet og for de borgere, som påvirkes af byggeriet. De udviser altid hensyn, når de bygger."

Jens Larsen, Randers Kommune