VELFAC

Hos Bjarnes Glas & Træ er vi VELFAC.

For at blive det har vi taget en grundig uddannelse i VELFAC vinduer og døre. Vi har gennemført et forløb vedrørende korrekt montage, god kunderådgivning og kendskab til produktprogram.

Som VELFAC bliver vi løbende tjekket af VELFAC for om vi udfører monteringen af VELFAC vinduer korrekt ifølge VELFACs Montagevejledning. Vores status som VELFAC er dermed en garanti for, at du som kunde er sikret høj kvalitet fra start til slut, når du får skiftet vinduer.​

Rådgivning og godt håndværk fra en VELFAC

Når du benytter en VELFAC ved køb og montering af VELFAC vinduer, er du garanteret, at du får:​

  • Kvalitetsprodukter
  • God rådgivning og vejledning
  • Godt udført håndværk

VELFAC - medlem af Byg Garanti

For at blive VELFAC er det påkrævet at være medlem af Byg Garanti og samtidig kræves en byggefaglig baggrund, samt at man driver en sund virksomhed med sund økonomi.

Derudover skal man være ærlig, holde sit ord og levere kvalitetsarbejde. Bjarnes Glas & Træ opfylder som VELFAC alle disse krav.​

10 års garanti på vinduer leveret af en VELFAC

Når du køber vinduer hos VELFAC får du 10 års garanti på dem inkl. glas. Det er VELFAC, der skal overholde garantiforpligtelserne. Hvis en VELFAC ikke udbedrer eventuelle fejl eller mangler i montagen, så sikrer VELFAC, at de bliver udbedret.

Som leverandør af VELFAC står vi altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på VELFAC vinduer.​

Kontakt os​

Kontakt os gerne, hvis du har lyst til at høre om priser og, hvad vi kan tilbyde dig. Vi kan assistere inden for alle tømrer- og glarmesteropgaver, og vi glæder os til at hjælpe dig.

Korresborgs EFTF. APS
Bjarnes Glas & Træ ApS

CVR: ​27729363

Telefon (Tømrer) Thue: 61 65 18 00

Telefon (Tømrer) Henrik: 29 43 61 23

Telefon: (glarmester): 21 70 55 55

E-mail: korreborgs@korreborgs.dk 

Indhent GRATIS tilbud

 
 
 
Ønsker tilbud på

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder udtaler

"Korresborg Eftf. har lavet mange tilbygninger og ombygninger for Randers Kommune. Korreborgs er en glimrende samarbejdspartner, som udviser forsåelse både for byggeriet og for de borgere, som påvirkes af byggeriet. De udviser altid hensyn, når de bygger."

Jens Larsen, Randers Kommune