Gå en tur med VELFAC Vindueshus​

Som VELFAC VinduesMester mødes vi gerne med dig VELFAC Vindueshuset, hvor du kan se VELFAC vinduer udstillet og monteret – så du kan træffe valg om dine nye vinduer, mens du ser dem i de rette omgivelser.

Vi står altid klar til at rådgive dig om nye vinduer.

Find inspiration i VELFAC Vindureshuset

​I VELFAC Vindueshuset kan du:

  • Se og mærke vinduer og døre til alle slags huse
  • Møde eksperter i vinduesløsninger og få rådgivning af dem
  • Planlægge vinduesskift i samarbejde med din professionelle fagmand

​Nye vinduer kæver grundig overvejelse

​Nye vinduer kan ændre udseendet på dit hus væsentligt, så det er et valg, der skal overvejes grundigt – særligt hvis du vælger VELFAC vinduer, for de holder nemlig længe.​

​Derfor har vi lavet VELFAC Vindueshuset, hvor du kan få råd og vejledning om de mange muligheder for nye vinduer.

Du kan mødes med Bjarnes Glas & Træ i VELFAC Vindueshuset og sammen finder vi den rigtige vinduesløsning til netop dit hus. Vi kan også tale med VELFAC konsulenter og få råd af dem.

I VELFAC Vindueshuset kan di kigge på de mange forskellige vinduer, prøve dem af i praksis, se farveprøver og få information om glas. At vælge nye vinduer er en stor beslutning og vi gør gerne vores til, at du får den helt rigtige løsning til dit hus.

Nye vinduer i Århus, Randers og Silkeborg

Bjarnes Glas & Træ kører for VELFAC mange steder i Jylland, men vi dækker især området Århus – Randers – Silkeborg. Kontakt os på 21 70 55 55 for et uforpligtende tilbud på nye vinduer.​​​

Kontakt os​

Kontakt os gerne, hvis du har lyst til at høre om priser og, hvad vi kan tilbyde dig. Vi kan assistere inden for alle tømrer- og glarmesteropgaver, og vi glæder os til at hjælpe dig.

Korresborgs EFTF. APS
Bjarnes Glas & Træ ApS

CVR: ​27729363

Telefon (Tømrer) Thue: 61 65 18 00

Telefon (Tømrer) Henrik: 29 43 61 23

Telefon: (glarmester): 21 70 55 55

E-mail: korreborgs@korreborgs.dk 

Indhent GRATIS tilbud

 
 
 
Ønsker tilbud på

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder udtaler

"Korresborg Eftf. har lavet mange tilbygninger og ombygninger for Randers Kommune. Korreborgs er en glimrende samarbejdspartner, som udviser forsåelse både for byggeriet og for de borgere, som påvirkes af byggeriet. De udviser altid hensyn, når de bygger."

Jens Larsen, Randers Kommune